Hürriyet Bumerang’dan “İkili Kazanç Sistemi”

Murat Yaman | 14:06 | | | |

Bumerang’dan blog yazarlarının kazancını artıracak yepyeni bir kampanya!

“İkili Kazanç Sistemi”

Merhaba,

Bilim ve teknolojinin çılgın bir hızla ilerlediği ve hayatımızı geri döndürülemeyecek şekilde! değiştirdiği günümüz dünyasında bloglar sanal dünyadaki evlerimiz gibi olmaya başladı. Bu dünyada yeni arkadaşlar ve komşular kazanabilmenin yolu ise blogumuzun diğer internet kullanıcıları tarafından daha sık ziyaret edilmesinden geçiyor. İşte bu noktada Bumerang bizlere yardımcı oluyor.













Bumerang nedir?

Bumerang, Hürriyet’in Web sitesi ve Blog sahiplerine yönelik bir hizmetidir. Bu hizmet üyesi sitelerin görünürlük, bilinirlik ve trafik olarak desteklenmesini hedefleyen bir network projesidir. Tamamen ücretsiz ve sadece bir kaç dakika süren üyelik işleminden sonra, sesinizi internette daha fazla kitleye ulaştırma imkanını kazanacak, blogunuzu gerek ziyaretçi gerekse de gelir açısından yukarılara taşıyacak bir fırsat platformuna katılmış olacaksınız.

Bumerang’ın üyelere sunduğu hizmetler nelerdir?
  • Bumads Teklifleri: Bumads Teklifleri sayesinde Bumerang üyeleri sponsor markalar ile buluşuyor. Bumerang üyesi yayıncılar sponsorlara ait duyuru, tanıtım, haber tarzındaki içerikleri yayınlamaları karşılığında para kazanma şansı elde ediyor.
  • Ücretsiz Tanıtım: Türkiye’nin en popüler haber ve yaşam portalı Hurriyet.com.tr’de ücretsiz site tanıtımlarınızı yayınlama fırsatı.
  • Yazarkafe: Aylık 500 bini aşkın ziyaretçisi olan Yazarkafe.com’da yazılarınızı yayınlayarak sitenize yeni ziyaretçiler çekme fırsatı.
  • Hürlist.com: Sitenizi Hurriyet.com.tr’nin dizin hizmeti Hurlist.com'da yayınlama ve arama motorlarında daha önde çıkma fırsatı.
  • Şablonlar: Bumerang şablonlarını web sitenize ekleyerek güncel haberler, vizyondaki filmler vb. gibi farklı kategorilerdeki taze içerikleri ziyaretçilerinize sunma fırsatı.
Nedir bu “İkili Kazanç Sistemi” ?

Bumerang kendi sitesinde "ikili kazanç sistemini" şu şekilde tanıtıyor:
Bumerang’a arkadaşını üye yap, hem sen kazan hem arkadaşın 20 tl kazansın!
“Platin” üyemiz isen ve Bumerang’a üye olabilecek web sitesi ya da blogu olan bir arkadaşın varsa şanslısın!

Bumerang hesabında sana özel hazırlanmış promosyon kodunu arkadaşınla paylaş, davet ettiğin arkadaşın zaman kaybetmeden vereceğin kodla üye olsun.
Bumerang’a “Platin” üye olarak kayıt olan ilk arkadaşın Bumerang tekliflerini başarıyla yayınladıktan hemen sonra arkadaşın ve senin bakiyene 20′şer TL yüklensin.
Her yeni arkadaş yeni bir kazanç!

Bumerang’a kayıt olan her yeni arkadaşınla birlikte 20′şer TL kazanma şansın var! Bunun için kampanya kodunu sosyal medya hesabından bol bol paylaşabilir, toplamda 5 arkadaşının Bumerang’a üye olmasını sağlayarak 100 TL kazanabilirsin.

Nasıl üye olunur ve nelere dikkat edilmeli ?
  • Bumerang üyelik sayfasına gidin.
  • Bumerang üyelik ekranında, işaretlenmiş (kırmızı) promosyon kodu bölümüne T210D2 yazın.
  • Üyelik işlemi tamamlandıktan bir süre sonra yayınlamanız için bir teklif gelecek ve o teklifi başarılı bir şekilde yayınladığınız taktirde 20 TL hesabınıza aktarılacak.











Peki Ya Sonra?

Bundan sonra Bumerang Network’un nimetlerinden faydalanmaya devam edeceksiniz.Bumerang skorunuzu arttırarak tekliflerden daha çok kazanabilir, platin üye olarak Yazar Kafe’ye yazılarınızı gönderebilir, sosyal medya paylaşımları yaparak çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorum yazarken aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurun.

1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusunda özen gösteriniz ve argo kelimelerden uzak durunuz.
3- Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız.