Beğendiğim Android Telefon Uygulamaları

Murat Yaman | 14:26 | | |

Google Play üzerinde birçok uygulama mevcut. Ancak bunlardan bazıları hem tasarımları hem de işlevsellikleri ile ön plana çıkıyorlar. Denediklerim içinde size tavsiye edebileceklerimi aşağıda bulabilirsiniz.

TuneIn Radio
1. TuneIn Radio: Google Play notu 4.6 olan uygulamayı, cep telefonundan radyo dinlemek isteyenlere şiddetle öneriyorum. Öncelikle bu uygulamada radyo dinlemek için kulaklığın cihazınıza takılı olmasına gerek yok. Çünkü uygulama cihazınızın radyosunu değil internet bağlantısını kullanıyor. "Gözat" sekmesinde yer alan "yerel radyo" seçeneği ile bulunduğunuz bölgedeki en popüler radyo istasyonlarını görebilirsiniz. Sevdiğiniz bir istasyonu sağ üst menüde yer alan "kalp" işaretine dokunarak "Ön Ayarlarım" sekmesindeki "Önayarlar" kategorisine kolaylıkla ekleyebilirsiniz. İstasyon dinlerken sağda yer alan "İlgili" menüsüne girdiğinizde ise dinlediğiniz istasyonla benzerlikler gösteren diğer istasyonların bir listesine ulaşabilirsiniz.

Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

TAV Mobile
2. TAV Mobile: Google Play notu 4.1 olan uygulamayı, uçakla seyahat eden herkese tavsiye ediyorum. "Flight info" menüsünden, havalimanına gitmeden uçuşunuzun zamanını ve kapı numarasını buradan görebilirsiniz. "City guide" menüsünden müzeler, alış veriş merkezleri ve restaurantların adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

QR Droid
3. QR Droid: Bu güne kadar birçok QR (Quick Response - Çabuk Tepki) uygulaması denedim. Ancak ücretsiz bir uygulama olan QR Droid bunların hepsinden çok daha fazla başarılı. Google Play notu 4.4 olan uygulama, cihazının kamerasını kullanarak QR kodu okuyor ve sizi hemen ilgili bağlantıya yönlendiriyor. Sınırlı bir süre "reklamsız" olarak indirilebilecek uygulamayı kaçırmayın derim.
QR Droid

Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

AVG Antivirus Free
4. AVG Antivirus Free: Facebook sayfanızda, telefonunuzdan paylaşıldığı belirtilen ne idüğü belirsiz saçma sapan paylaşımlar görüyorsanız, telefonunuzda bir yavaşlama olduğunu düşünüyorsanız ya da rehberinizdeki kişisel bilgileri sağda solda paylaşılmış olarak görüyorsanız sizin de cep telefonu virüsleri ile sıkı dostluğunuz başlamış demektir. Google Play notu 4.5 olan, kişisel bilgisayarımızda da kullandığımız AVG Antivirus programı cep telefonunda da güvenliğimizi sağlamaya devam ediyor.

Uygulamaya buradan erişebilirsiniz.

Google Chrome to Phone
5. Google Chrome to Phone: Öncelikle uygulamayı telefonunuza indirip kurun. Daha sonra Chrome Web Mağazası'nda "Chrome to Phone" eklentisini arayıp bilgisayarınıza kurun. Artık internet tarayıcınızdaki herşeyi cep telefonunuza bir fare tıklamasıyla göndermeye hazırsınız. Benim çok işime yarayan, güzel bir uygulama.

Uygulamaya buradan erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorum yazarken aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurun.

1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusunda özen gösteriniz ve argo kelimelerden uzak durunuz.
3- Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız.